Popis
Šneci po Burgundsku 12ks plněných šnečích ulit. Ulity plněny šnečím masem a bylinkovým máslem. Bylinkové máslo vyrábíme pouze z kvalitního másla s minimálním obsahem tuku 82%. Výrobek je bez konzervantů a bez chemických přísad. Praktické balení na hliníkovém tácku.Minimální váha 110 gramů.
Návod k přípravě:
Stačí sundat obalovou fólii, tácek se šneky vložit do předehřáté trouby na 200*C na 8-10 minut. Servírujeme s přílohou bílého pečiva - plátky veky, bílého chleba, ciabbaty nebo jiného vhodného pečiva. Pečivo doporučujeme vložit na 5 minut do trouby společně ke šnekům. Poté máslo společně s masem vylejte z ulity na plátek pečiva. Pokud nemáte speciální příbor na šneky, můžeme si pomoci třeba párátkem. Šneky po burgundsku doporučujeme jíst na teplém pečivu a téměř horké. Podáváme s kvalitním vínem nebo sektem.
Složení: HLEMÝŽDÍ SVALOVINA 70%, máslo, česnek, bylinky. Alergeny: CELER, MÁSLO
Určeno k přímé spotřebě, tepelně opracovaný výrobek.
Skladujte do 8*C Balení: na alu tácku 12 ks, zavařeno ve folii. Nevhodné pro osoby trpící alergií na měkkýše a výrobky z nich.
Výrobce: Jiří Studnička, Strážov 326